Samen school maken!

” Een school, dat is directie, team , leerlingen EN ouders.”

Een school leeft en beleeft méér als we “samen school maken”. En “samen” dat zijn niet enkel de leerkrachten en de leerlingen maar ook de ouders. Met jullie hulp maken we er samen elke keer opnieuw een topjaar van!

We ontvangen graag alle enthousiaste ouders die willen bijdragen aan een open, avontuurlijke en hartelijke school. Dit kan in tal van werkgroepen maar ook tijdens klasactiviteiten en uitstappen, of als helpende hand tijdens één van onze activiteiten. En dat kan zowel structureel als eenmalig – elk soort hulp is nuttig en welkom.

Wees dus zeer welkom om deel te nemen!

Via deze link kan ook jij deel uitmaken van de whatsapp-community!


Waarom ikke?

… omdat heel veel activiteiten zoals de brunch, het schoolkrantje, de lentewandeling,... niet kunnen bestaan zonder jullie hulp

…omdat het een hele fijne manier is om andere ouders te leren kennen

…omdat we zo ‘t Schooltje nóg leuker en warmer maken voor onze kinderen

…omdat je mee kan helpen naar je eigen mogelijkheden en beschikbaarheden, en zo vele handen het werk licht maken

…omdat we het altijd gezellig maken met een hapje, een drankje en gratis bonnetjes voor de helpers 😉


Communicatie

Er worden per schooljaar diverse momenten voorzien waarop ouders worden ingelicht over de algemene werking van de school en het schoolproject. Verder zijn er ook diverse aanspreekpunten zoals klassenouders en het oudercomité waar ouders terecht kunnen met vragen en opmerkingen.


Heb je zelf een zot idee?

Een tweedehandsbeurs, een avond vol opvoedingstips, een ouderfuif, of een ander zot idee? Zin om je schouders er mee onder te zetten? Mail de voorzitter van het oudercomite via oc.oppem@gmail.com en we maken het samen mogelijk!